Műszaki gumiáruk gyártása és kereskedelme
 H-2142 Nagytarcsa Tavasz utca 11.
Tel:  +36 1 4010402
Fax: +36 1 4010403
E-mail: nivex@nivex.huA Nivex P+P Kft. 1986-ban alapított, 100%-ban magyar magántulajdonú vállalat, vevői specifikációk alapján készült, fröccsöntött műszaki gumitermékek gyártásával foglalkozik. A cégünk által gyártott termékek különböző ipari alkalmazásokban kerülnek felhasználásra: autóipar, gépgyártás, építőipar, hidraulikus és pneumatikus berendezések.

 

Vevői referenciák: a cégünk által gyártott termékek – több beszállítói körön történt átfutását követően, illetve komplex egységbe szerelve – vezető OEM autótípusokba és berendezésekbe épülnek be.

 

A NIVEX P+P Kft. tulajdonosának a stabil piaci jelenlét fokozatos fejlesztése mellett a kiváló állandó minőség biztosítása a legfontosabb célkitűzése. Ehhez igazodnak a további fejlesztési elképzelések, a műszaki és egyéb vonatkozású beruházások is. Vevőink bizalmát szeretnénk megnyerni és megtartani a rugalmas hozzáállásunkkal, versenyképes árainkkal, megbízható szállításainkkal.

Bízunk benne, hogy gyártmányaikhoz Önök a felhasználásra kerülő műszaki gumitermékek előállításának igényével bennünket keresnek meg. Az Önök piaci sikerei képezik a mi sikereink alapjait is az üzleti életben.

Mindig köszönettel vesszük megkeresésüket, majd az esetlegesen ezt eredményező megrendeléseiket!